zubari.info

Kategorija / Ordinacija
Podkategorija / Opsta Stomatologija

Kontakt podaci

Mesto: Novi Sad
Tel: 63631641

Posaljite poruku zubari.info

Opis ukratko o objektu

O portalu zubari.info

Zubari.info je informativni portal u Srbiji. Osim aktuelnih tema, zubari.info obezbeđuje svojim korisnicima informacije iz prve ruke.

 

U direktnom razgovoru sa zubarima i specijalistima iz različitih oblasti dentalne medicine nudimo vam korisne savete i odgovore na ključna pitanja u vezi sa zdravljem vaših zuba. Obilazimo sve zubare koji su raspoloženi da razgovaraju sa nama i pružamo im priliku da predstave svoju ponudu. Iz razgovora sa njima dolazimo do informacija koje usluge pružaju, po kojoj ceni, kako možete da ih pronađete, kao i o detaljima vezanim za konkretan zahvat. Ovde možete da pronađete odgovore na pitanja koje samo zubar može da vam pruži i da budete u toku sa novim ponudama na tržištu.

Na sajtu zubari.info korisnici imaju priliku da lako i brzo pronađu zubara koji im je potreban, saznaju informacije o samoj klinici, o ponudama koje pružaju, kao i da se informišu o ključnim pitanjima iz ove oblasti.

Sajt je namenjen svima, kako korisnicima usluga, tako i zubarima koji na našem portalu mogu da predstave svoju ponudu.

Cilj nam je da pomognemo u povezivanju zubara sa korisnicima kako ne bi propustili ni jednu informaciju o novim ponudama, mogućim popustima, ali i korisnim savetima za očuvanje zdravlja zuba.

Usluge koje su dostupne korisnicima portala zubari.info su jedinstvene u Srbiji i predstavljaju iskorak u pogledu prilagođavanja sistemu povezivanja stručnjaka sa korisnicima usluga iz oblasti dentalne medicine.

Do nas možete doći odlaskom na stranicu zubari.info i kontaktom na