Dental Implant

Kategorija / Ordinacija
Podkategorija / Opsta Stomatologija

Kontakt podaci

Mesto: Beograd
Adresa: Bulvear Despota Stefana 13

Posaljite poruku Dental Implant

Opis ukratko o objektu

Ukratko o Dental implantu

Dental Implant  pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena oralne hirurgije, zubne implantologije, protetike, ortodoncije, paradontologije, rekonstruktivne stomatologije. Upotrebljavamo savremene materijale koji su po evropskim standardima.

Pored savet dobicete i savremenu dijagnostikukoja ce pomoci da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašimmogućnostima i Vašim zahtevima .

 

Zasto Dental implant

 

Kada Vam nudimo tretman, mi uzimamo u obzir Vaše želje. Objašnjavamo Vam koje Vam mogućnosti stoje na raspolaganju, njihovu cenu, tako da možete napraviti izbor. Uvek ćete znati šta radimo. U svakom trenutku, ako imate neko pitanje ili niste sigurni šta se događa, molimo Vas da pitate nekog od članova našeg tima koji će biti srećni da Vam sve objasne.

Sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, naš tim se usko specijalizovao za pružanje usluga iz domena zubne implantologije i oralne hirurgije. Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental Implant vodi dr Ivan Stojanović-implantolog, sa svojim stručnim timom koji se uspešno bavi implantologijom i oralnom hirurgijom. Jedni smo od osnivača moderne implantologije, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvalitetu i dobrom glasu koji nas je uvek pratio kada se priča o ozbiljnoj stomatologiji. Za nas nema nerešivih slučajeva, polovičnih rešenja, nema kompromisa, naši pacijenti su maksimalno zašticeni, naša statistika uspeha je viša od svetske, naši radovi su visoko kvalitetni i visoko estetski, NAŠ OSMEH SE PREPOZNAJE, NAŠ OSMEH SE PAMTI! Jer, SAVRŠENSTVO JE NAŠ STANDARD!