Dr Jovan Cabunac

Kategorija / Ordinacija
Podkategorija / Opsta Stomatologija

Galerija

Kontakt podaci

Mesto: Beograd
Adresa: Čumićeva 1

Posaljite poruku Dr Jovan Cabunac

Opis ukratko o objektu

Ordinacija Dr Jovan Cabunac postoji od 1999. godine u Beogradu. Od osnivanja do danas, stomatološka ordinacija se razvijala u dva smera – u smeru estetske stomatologije i anti – aging . Učesnici smo edukacija i kongresa iz oblasti koje doprinose boljem zbrinjavanju pacijenata. 

Ono sto nasu ordinaciju izdvaja od drugih jeste konstatna edukacija svih članova našeg tima, kao i najsavremenije metode u lečenju i ulepšavanju pacijenata. 

Ono sto je zanimljivo napomenuti da dr spec. Jovan Cabunac i dr spec. Željka Cabunac vrse obuke i usavršavanja drugih stomatologa kroz mnogobrojne kurseve.

 Za anti-aging i ortodonciju je zaduzena Dr Željka Cabunac a estetsku stomatolgiju i implantologiju sprovodi Dr Jovan Cabunac. Kao ordinacija estetske stomatologije naš zadatak jeste da, pored očuvanja integriteta postojećih zuba, učinimo da stomatološke nadoknade budu maksimalno komforne. Takođe, insistiramo na tome da sve intervencije i usluge budu apsolutno bezbolne i maksimalno prijatne za sve pacijente. Stomatološka ordinacija Dr Jovan Cabunac se trudi da obezbedi pacijentima sigurnost, koji su uslov za uspešnost u svakodnevnom životu i profesionalnoj karijeri.